Manja slova Veća slova RSS

Pitajte potpredsjednika Vlade

>

Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika

Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika
Datum objave: 26.11.2018 11:15 | Autor: KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE ZA POLITIČKI SISTEM, UNUTRAŠNJU I VANJSKU POLITIKU

Ispis Štampaj stranicu Video Video


 
Vlada neće dozvoliti ugrožavanje bezbjednosti državnih službenika koji savjesno i odgovorno obavljaju svoje dužnosti po pravilima službe i u interesu građana Crne Gore, saopštio je potpredsjednik Vlade Zoran Pažin prilikom susreta sa Rašom Zindovićem, službenikom ZIKS-a čiji su automobil i fasada zgrade u kojoj živi oštećeni u eksploziji 6. novembra ove godine. 

Potpredsjednik Pažin je čestitao Zindoviću na visokoj profesionalnosti i posvećenom radu na obavljanju radnih zadataka, naglašavajući da državni službenici poput njega daju presudan doprinos izgradnji pravednog i bezbjednog društva u Crnoj Gori.

Saopštio je da je Vlada opredijelila odgovarajuća sredstva u cilju nadoknade materijalne štete koju je Zindović pretrpio prilikom napada na njegovu imovinu.

Potpredsjednik je takođe pohvalio brzu reakciju policije, koja je istog dana rasvijetlila ovaj slučaj i lišila slobode L.Đ. iz Danilovgrada za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog krivičnog djela.

Službenik Rašo Zindović zaposlen je u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija od 2008. godine. U toku dosadašnjeg radnog angažmana ostvario je izuzetne rezultate u radu i prema svim paramentima koji su relevantni za ocjenjivanje državnog službenika Zindović je dobijao odlične ocjene.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE ZA POLITIČKI SISTEM, UNUTRAŠNJU I VANJSKU POLITIKU